Kuljetuspalvelut paketti- tai kuorma-autolla tarpeidesi mukaan koko maahan ja ulkomaille.

Kuljetuspalvelut

  • Kuljetuspalvelut paketti- tai kuorma-autolla tarpeidesi mukaan.
  • Kaikenlaiset lähetykset paketista täyskuormiin toteutuvat sopimuksen mukaan koko maahan ja ulkomaille. 

Kirjaudu sisään kuljetus.e6palvelut.fi omilla tunnuksillasi ja tilaa kuljetus online, palvelu käytettävissä 24/7!


Jakelupalvelut asiakkaan tiloista

Jakelupalvelut asiakkaan tiloista

  • Tarjoamme käyttöönne tarkoituksiin sopivan kaluston, sekä ammattitaitoisen ja palveluhaluisen henkilöstön toteuttamaan kuljetustarpeenne päivittäisiin ajoihin.
  • Ajoneuvojen ja henkilöstön brändääminen yritysilmeenne mukaisesti sopimuksen mukaan!

Kuljetuspalvelut Helsinki ja Vantaa – Toimitukset koko suomeen ja ulkomaille.

Kuljetuspalvelut ja kattavat Logistiikkapalvelut koko suomeen ja ulkomaille. Toimipisteemme ja varastomme sijaitsevat Vantaalla. Suurella ajoneuvokannalla ja luotettavilla toimitusprosesseilla voimme varmistaa, että tavaroitasi käsitellään parhaalla mahdollisella tavalla. Kuljetuspalvelut Helsinki ja Vantaa alueella luotettavasti ja varmasti.

Sitoudumme sekä pienempiin, yksilöllisiin toimituksiin, että suurempiin toimeksiantoihin samalla ammattimaisella sitoutumisella. Työskentelemme jatkuvasti päivittääksemme ja kehittääksemme kuljetuspalveluprosessejamme ja järjestelmiämme.

Täyden palvelun logistiikkatalo

Kuljetuspalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön logistisen kokonaisuuden, joka sisältää koko toimitusketjun tai valitsemasi palvelukokonaisuuden.

Varastoasiakkaanamme saat reaaliaikaisen pääsyn saldoihisi ja pystyt tekemään toimitustilauksia, kun itsellesi parhaiten sopii – kellonajasta riippumatta. Yhdellä napsautuksella saat täyden hallinnan tuotteesi sijainnista.

Tavoitteenamme on olla luotettavin ja toimitusvarmin kuljetuspalveluiden tuottaja. Teemme kovasti töitä saavuttaaksemme vision; olla joustavin ja luotettavin kattavien maantiekuljetuspalveluiden tarjoaja.

Kuljetuspalvelut yrityksesi vaativiin tarpeisiin

Asiakkaanamme on pieniä ja keskisuuria B2B yrityksistä, kuten pakkaustarvikeliikkeet, panimot, elintarvikemaahantuojat, IV-tavaroiden myyjät vaatevalmistajat jne. Asiakkaamme ovat arvostaneet korkeaa toimitusvarmuutta ja erityisen helppoa palvelua. Kuljetuspalveluyrityksenä olemme saaneet kiitosta siitä, että tavarat ovat perillä sovittuna aikana, eikä perään ole tarvinnut kysellä. 

Suuret kuljetukset

Suurikaan tavaramäärä ei ole ongelma. Ammattitaitoinen henkilöstömme hoitaa kuljetukset ammattitaidolla turvallisesti perille. 

Kuljetuspalveluprosessi on helppo ja toimintavarma:

Kuljetuspalveluprosessimme on hiottu helpoksi ja toimintavarmaksi viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen. Asiakas tekee tilauksen kuljetus-, jakelu-, tai varastointipalvelusta suoraan järjestelmään verkkosivujemme kautta tai sähköpostilla. Ajojärjestely tarkistaa, miten toimitus on toteutettavissa, ja hoitaa kaiken toimitukseen liittyvän taustatyön. Asiakkaan tehtäväksi jää antaa oikeat tiedot koskien lähetystä, tavaroiden noutoa ja olosuhteita. Asiakas antaa kuljetukseen liittyen toimituspaikan tarkat tiedot ja vastaanottajan yhteystiedot.